Klantenservice     Inloggen     0 producten in uw winkelwagen    
 Bedrag: € 0,00
 Producten:  stuks

productenDocumenten
Scan deze QR code en stuur
ons een Whatsapp

QR- code voor uw adresboek:
  

Nieuwsarchief

Nieuwe medewerkers.
We hebben 2 zeer ervaren reparateurs mogen verwelkomen. Jerry Maes en Frank Speet.

Jerry heeft een electronica opleiding gevolgd en is al vrij snel in de High End audio wereld terecht gekomen en heeft de tijd van de huidige Audio Klassiekers daardoor nog heel bewust meegemaakt. Hij is opgeleid tot ontwerper van (High-End) versterkers en is in staat om de moeilijkste reparaties uit te voeren maar ook tweaks, zodat een versterker of luidspreker nog beter aan de wensen van de bezitter voldoet. Jerry is in staat om ontwerpen te verbeteren van allerlei merken versterkers, waaronder uiteraard ook buizenversterkers. Jerry heeft bij ons daarom een prominente plek en wij zullen zijn kennis zeker op diverse manieren gaan gebruiken om onze klanten een nog beter geluid te geven.

Frank Speet heeft een uitgebreide carriere in de Audio Visuele branche en heeft ook veel ervaring met professionele audio apparatuur. Hij is in staat om microfoons, versterkers maar ook gitaarversterkers en mengpanelen te verbeteren. Maar bovenal is Frank SANSUI verzamelaar en specialist. Hij heeft zich de afgelopen jaren naast zijn werk toegelegd op het restaureren van met name de oude Sansui versterkers. Ook andere vintage audio apparatuur, zoals cassettedecks en vooral bandrecorders hebben zijn hart. Heb je een mooie oude klassieker om op te laten knappen ? Denk aan frank.

Binnenkort kun je dus bijv. 'Tweaked by Jerry' of 'Touched by Frank' bij de producten zien staan. Dan weet je genoeg !!

Consumentenbond: Thorens TD-170 Beste Koop !
Uiteraard waren we blij verrast met de uitspraak van de consumentenbond dat de door ons (veel) verkochte Thorens TD-170 werd verkozen tot beste koop in de platenspeler test. Nog beter is dat ze 60% laten afhangen van het geluid. Betekent dit dat we nu iedereen een TD-170 aanraden ?
De test was (zo te zien) met spelers tot 500 euro. Dat limiteert natuurlijk de keuze en binnen dit budget is er inderdaad wel veel te koop maar meestal met een mindere geluidskwaliteit. De Thorens biedt 'veel voor weinig', namelijk een vol-automaat, OMB-10 element, stofkap en zelfs 78 toeren voor wie die platen nog heeft en optioneel een ingebouwde voorversterker. Op het eerste gezicht inderdaad een beste koop want het is ook nog een topmerk. En is er een keerzijde ? Niet echt. Als je tot 500 te besteden hebt. Bedenk alleen dat je deze speler koopt om jarenlang plezier van te hebben. En dat je niet zo snel weer gaat investeren als je zo'n bedrag uitgeeft. De aankoop is dus voor lange tijd en 'schrijf je af' in die lange tijd. Bedenk ook dat jouw vinyl verzameling een grotere waarde heeft dan dit bedrag. Dus als je het kunt missen en geen 78 toeren platen hebt, kijk ook eens naar de TD-190 of TD-240 modellen, iets prijziger maar dat betekent ook meer kwaliteit. Of kijk eens naar Dual, was geen onderdeel van de test maar de basis van deze spelers is gelijk aan die van thorens. En voor wie echt wil genieten is er natuurlijk altijd een (veel) beter geluid mogelijk.

Conclusie: als je het kunt missen, geef net iets meer uit bij de 'start', daar zul je de komende jaren geen spijt van hebben. En wil je advies ? Neem contact op.

Het nieuwe pand in Soest is een feit.
Twee maanden heeft het geduurd maar nu is het dan zo goed als klaar. Hifistereo.nl heeft niet alleen een electronische toegang maar ook een fysieke. Klanten kunnen door een 'echt' portaal ipv een portal en kunnen de producten zien, horen en aanraken voordat ze deze kopen. Maar liefst 400 m2 verdeeld over showroom, magazijn, technische dienst en luisterruimten. Soest ligt lekker centraal in nederland en is bereikbaar vanaf de A1, A27 en A28. De bus stopt ook voor de deur, waarmee je snel in Utrecht of Amerfoort bent. Dus heb je een reparatie te brengen of af te halen ? Zoek je een mooie platenspeler of wil je er een laten pimpen ? Kom naar Soest. Maar ook voor Streamen of een ouderwetse cd speler of versterker. We hebben zowel een high-end luisterruimte, als een 'vintage' ingerichte kamer. En ook koffie staat natuurlijk klaar. Voor iedereen die de 'roots' in Bilthoven heeft meegemaakt is dit natuurlijk een must om te bezoeken. En voor onze klanten, vrienden en fans zullen we binnenkort speciale dagen organiseren, waarvan de eerste gepland staat op 10 december al. Er is beperkt ruimte, dus als je die dag ziet zitten, meld je alvast met een mailtje. Hier een sneak preview:

      

We zijn vanaf nu te vinden op Groen van Prinstererstraat 41, 3762 TS, Soest. LET OP ! Als je langs wilt komen, laat het aljeblieft even weten van tevoren, dan weet je zeker dat we tijd voor je hebben en jouw bezoek goed hebben kunnen voorbereiden. Klik dan hier.

Platenspeler.nl actief
Na lang wachten is dan eindelijk de nieuwe platenspeler site actief. In de basis kun je hier door ons -op kwaliteit- uitgekozen nieuwe en gebruikte platenspelers kopen.Waarom niet op Hifistereo.nl ? Dat kan ook. Maar er is een verschil. Hifistereo.nl is er om advies en begeleiding te geven en met zorg en platenspeler te voorzien van een mooi element, een interlink en nieuwe plint. Voor liefhebbers die wij wat gunnen, die ons wat gunnen en niet primair kijken naar het geld. Er is ook een grote groep mensen waarvoor snelheid, gemak en korting belnangrijker is. Daarom een toegankelijke webshop waar je snel de platenspeler van je keuze kunt kopen, zonder poespas. Maar wel geleverd door een bedrijf dat zelf repareert, in de toekomst kan ondersteunen en beschikt over een showroom als je toch wat wilt zien. Dus als je iemand kent die 'snel' de juiste platenspeler wilt selecteren, wijs hem of haar op www.platenspeler.nl .

RU Connected afhaalpunt
Hifistereo.nl heeft met RU Connected, een postorder leverancier van high-end interlinks afgesproken dat mensen die graag willen afhalen, dit voortaan centraal in Soest kunnen doen. Hifistereo.nl verkoopt sinds jaar en dag de analoge interlinks, toslink, coax en HDMI kabels van dit merk, dat veel 'value for money' biedt. Nu we de ruimte hebben, gaan we ook voorraad aanleggen van deze kabels, dus kom gerust langs.

Hifistereo.nl is verhuisd naar Soest
Op 5 september kregen we de sleutel van de nieuwe lokatie. Een voormalig studiopand waar 'the saint of sound' Sander van der Heijden jarenlang mastering voor grote artiesten verzorgde. Maar liefst 4 studios naast een showroom, magazijn en reparatieruimte. Een walhalla voor iedere muziekliefhebber. Het doel is binnen een maand de eerste klanten te kunnen ontvangen en voor het eind van het jaar de eerste openingsdagen.

Grote partij high-end audio gekocht
Recent hebben we veel mooie high-end versterkers en wat andere producten kunnen inkopen die we de komende maanden op de site gaan zetten. ook heel mooie handgemaakte interlinks met onder meer zilver bedrading en nog veel meer. Kijk regelmatig in de 'Voorkennis' rubriek om er als eerste bij te zijn. We gaan vanaf volgende week ook opruimen. Want de nieuwe partij kost ruimte dus moet er ook weer wat uit. Dus reden genoeg de komende tijd weer even te snuffelen op deze site. 

Deze week (16 -25 Oktober 2015) - vakantie korting op je hele draaitafel bestelling.
Of je nu een nieuwe of een gebruikte platenspeler koopt dit weekend, je krijgt korting. Maar als je nog meer nodig hebt, zoals een borsteltje, een platenwasmachine, voorversterker, element of andere zaken die met een platenspeler te maken hebben, je krijgt dezelfde korting over de hele bestelling als op die platenspeler zit. Tel uit je winst !!

Stofkappen toegevoegd !
We krijgen vaker de vraag of we onderdelen leveren. Dat doen we in beperkte mate. Heel kleine onderdelen zijn ondoenlijk en meer iets voor een elektronicawinkel maar relevante zaken als elementen, naalden, snaren en -nu ook- stofkappen zijn natuurlijk koren op onze molen. We zijn begonnen de Dual en Thorens stofkappen te rubriceren maar er komen snel ook andere bij, ook universele !. Klik hier voor de categorie.

Retro en Kids stuff.
Je kent Hifistereo.nl omdat we (jouw) vintage audio restaureren. We leveren ook de mooie audio high end klassiekers uit heden en verleden. En je dacht dat we bovenal gingen voor de best haalbare sound. Vergeet al die mensen die gaan voor de laagste prijs en het verkeerde geluid. Die gaan niet naar Hifistereo.nl. Alleen de slimmerds. Die weten dat je net iets meer moet uitgeven voor een goed advies en goed geluid.
Wat doen dan die retro 'speeltjes' op de site ? Nou we hebben ook lang getwijfelt of zoiets past. Maar er zijn nu heel veel mensen die spullen kopen die echt slecht zijn en hun kostbare vinyl vernielen of tranen in de ogen bezorgen. En dat zijn ook weer kinderen of kennissen van onze klanten. Die moeten we toc helpen. En sinterklaas komt eraan. En wat doe je dan met al die opgespaarde 'hifives' ? We hebben dus niet zomaar iets opgenomen. De apparatuur kun je met droge ogen aan je kids geven en zelfs -als je dat leuk vindt- zelf kopen. Er zit ten minste een redelijke naald in. Verwacht geen audiofiel geluid maar wel plezier. Want het geeft toch een beetje retro gevoel en het kost bijna niets, dus gaat het stuk, koop je er gewoon weer een. Leuk voor een feestje, om kado te geven of voor sinterklaas. 

Waarom DAB+ Radio's ?
We zijn begonnen met DAB radio's. Niet zomaar wat modellen maar hele mooie. Speciaal voor onze klanten uitgezocht. Onze klanten hebben oog voor mooie producten en technisch hoogwaardige apparaten. Het zijn ook vaak (ex) radio luisteraars die nu langzaam de overstap maken van de ether (FM) naar digitaal / internet radio of digitaal via de ether (DAB+). Daarnaast bieden de DAB+ radio's vaak streaming oplossingen die handig zijn in combinatie met een iPod oid. En last but not least hebben onze klanten de laatste jaren 'hi-fives' gespaard. En het zijn mooie hebbedingetjes om deze op in te ruilen... 

Nazomer - weer veel nieuws !
De vakantie is weer voorbij. De eerste zes maanden van 2015 zijn er weer veel mooie collectable audio componenten verkocht. Maar in de zomer is er ook weer veel binnengekomen. De website wordt opgeschoond. De verkochte producten maken plaats voor nieuwe mooie aanbiedingen. De combinatie van Denon draaitafels en Denon MC elementen is een hot item. Dat denon daar zelf niet aan heeft gedacht :-)

Korting voor DIY (Do It Yourself) op moderne elementen en naalden.
Wij monteren een element graag voor u. Gratis ! Op een bij ons gekochte platenspeler of op uw platenspeler bij een element vanaf 100 euro. Maar is dat gratis ? Nee, tijd is geld. Dus als we het 'gratis' monteren is dat eigenlijk de korting die u zou krijgen als u hem (elders) rechtstreeks koopt en het element zelf afstelt. Maar dan in de vorm van uurtarief. Linksom of rechtsom krijgt u van ons een kadootje. En hoe duurder het element, des te meer tijd besteden we natuurlijk aan het heel precies afstellen. Vandaar de oplopende verschillen bij zelf doen.

Daarom hebben we nu 2 tarieven op de website bij de elementen en naalden voor deze elementen. Gratis montage of DIY korting. Kies uw element uit en kies voor montage of korting. Heeft u hulp nodig bij de keuze van een element ? Kijk dan hier . Doe het zelvers kijk ook eens hier. Onder andere voor een mal om af te stellen en olie ! Elementen worden aangetekend verzonden. TIP: Combineer producten uit 'draaitafel toebehoren' in een pakket !

betalingen nu mogelijk

Vanaf 2015 hebben we ons ook aangesloten op Mollie, een full servicebedrijf dat voor ons electronisch betalingsverkeer faciliteert. Je kunt nu ook betalen met iDeal in Nederland en met Mr. Cash in Belgie. We vragen een kleine vergoeding (50 ct) voor dit extra gemak (in de regel een dag snellere levering) maar als u daar moeite mee heeft kunt u ook nog steeds de bankoverschrijving achteraf gebruiken. 

DIY platenspeler samenstellen.
Op www.hifistereo.nl worden dagelijk veel nieuwe en vintage platenspelers verkocht. We krijgen heel vaak dezelfde vragen van klanten en hebben getracht voor u alvast veel info tegeven op een compacte pagina, klik hier voor  platenspeler advies .

"Nieuwe Voorraad in aantocht"
Tijdens de zomermaanden is weer vanalles aangeboden bij ons. We hebben het kaf van het koren gescheiden en de komende weken worden er weer mooie producten toegevoegd. Komt u regelmatig terug, de komende weken zult u regelmatig worden verrast met mooie unieke producten, die zeer waarschijnlijk ook niet heel lang te koop zullen staan. Weg is weg geldt vooral bij de vintage apparatuur. 

Heeft u nog geen account ? Maak er dan een aan. Een van de voordelen is dat u dan voorkennis heeft ! Als u namelijk ingelogd bent en op deze link klikt (of links in de kolom kijt op de homepage), dan krijgt u een rubriek 'voorkennis' te zien die anders onzichtbaar is. En daar staan de 'hot items' in. Wat vaak snel weg is, unieke items maar ook items met relatie-korting. Maak een account aan en als u ook email wilt ontvangen, beantwoordt dan ook de 'opt-in' mail die u krijgt,erg belangrijk !

"Hifistereo.nl wordt nog beter".
De zomer van 2014 wordt benut voor onderhoud van de website en ook ter voorbereiding van het najaar. Er zijn weer veel nieuwe producten ingekocht en die worden deels ook al voorbereid om 'Ready to Rock' te worden verkocht. We zijn bezig de werkplaats efficienter te maken en ook de boeken moeten op orde. Daarnaast wordt ook de shop verbeterd met een inkoop  /inruil module, betere voorraadbeheer en nog wat interne zaken die het allemaal nog makkelijker maken. Ook willen we de foto kwaliteit verbeteren. Allemaal plannen die veel tijd vergen in vakantie-tijd. Daaarom zetten we de werkzaamheden aan vintage producten even op een laag pitje. Sommige categorieen zijn dus niet te zien, ook om fouten bij bestellen te voorkomen. Bij de zichtbare categorieen mag u gerust bestellen !

Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. In het najaar willen we u nog beter van dienst kunnen zijn.  

'Ready to Rock' en 'Uitverkocht'!
Steeds meer producten op deze site zijn reeds voorzien van een servicebeurt, een recap of zijn geheel gerestaureerd.
We noemen dit 'Ready to Rock'. Je kunt deze producten (voorlopig) vinden door deze zin in de zoek functie in te tikken. Of hier te klikken.

Het gaat ook snel met de producten. Vaak staat iets net op de site en dan is het alweer verkocht. Daar kwam je dan pas achter als dat product had aangeklikt, bijvoorbeeld om het te kopen. Om deze teleurstelling te voorkomen, staat voortaan in de lijst al het woordje 'uitverkocht'. 

Website update klaar
Het is veel werk. restaureren, demonstreren, opsturen, factureren. So far so good. Dagelijks werk. Maar er komt nog veel mee bij kijken. De website moet worden bijgewerkt, foto's, beschrijvingen nieuwe producten, verkocht melden, verwijderen en dan de boekhouding, BTW aangifte etc.. Het lijkt wel een bedrijf... Gelukkig hebben we en goede partner voor de website. De ontwikkeling staat niet stil. Het eerste kwartaal hebben we dan ook benut om de website nog fraaier te maken. Verkochte en nieuwe producten worden sneller /automatisch ververst op de voorpagina. Maar ook de 'hi-fives' spaarpunten worden automatisch verrekend (desgewenst) bij de volgende aankoop. En er is een nieuwe inkoop module toegevoegd, die voor de klant de afhandeling nog sneller maakt en voor ons de administratie en BTW aangifte. Een en ander zal dus meer snelheid en meer kwaliteit opleveren. Test het dus gerust uit en bestel !

Grote partij binnen
Uit een erfenis verkopen we een verzameling van divers pluimage. De verzamelaar was iemand die niet alleen van mooie spullen hield, maar ze ook tot in de puntjes verzorgde. Zo plaatsen we binnenkort mooie Philips Motional Feedback (MFB) producten, zowel luidsprekers als ook versterkers. Er is ook vanalles van Bose, waaronder de 901 luidsprekers met equalizer, maar ook de 'melkpakjes'. Ook bandrecorders komen aan de beurt en ook de afdeling 'diversen' en de 'koopjeshoek' zal weer goed gevuld worden. Hou het in de gaten. 

HiFive spaarsysteem - het wordt nog leuker !
De bon was er al. Je kon iemand een veelvoud van 5 euro kado doen. Maar nu kun je ook jezelf een plezier doen. Bij steeds meer producten kun je "HiFive's" sparen. Door een product te kopen, krijg je automatisch een tegoed en dat kun je later weer gebruiken. Je hoeft er niets voor te doen. 
Bijvoorbeeld: Je koopt een originele snaar voor je thorens en een nieuw element, dan heb je al bijna een gratis servicebeurt gespaard. Of je koopt een mooie set, kun je de volgende keer een mooie interlink met 50% korting kopen.

Inmiddels is deze site aangepast om dit automatisch aan jou toe te kennen en bij de bestelling mag je aangeven of je het opgebouwde tegoed wilt gebruiken of dat je nog even wilt doorsparen. Er is maar een regel, je mag tot maximaal 50% van het aankoop bedrag HiFives gebruiken.  Let op ! Sommige producten hebben een 'tijdelijke actie'. Dan moet je er dus snel bij zijn. 

Zie hier een voorbeeld van een product met HiFIves.

Tip: Gebruik de zoekfunctie om producten met "Hifive" of 'Hifives' te zoeken

Nieuwjaar 2014 - relaties ontvangen Hi-Five's. Dit was de mail:
Het is alweer (bijna) 2014. Wat gaat het snel. En zeker als je vintage audio gebruikt en/of vinyl liefhebber bent, dan ben je toch vaak ook muziek aan het luisteren of een apparaat aan het gebruiken dat ongeveer 40 jaar oud is. Waar blijft de tijd ?

Op 1-3-2013 ging hifistereo.nl van start. Een kwartaal later was de website een feit en begon het echt. Kort daarna de showroom. Nu, zes maanden later, zijn er 5 zzp-ers dagelijks betrokken bij inkoop, verkoop, reparatie en restauratie van  vintage, moderne en high-end hifi apparatuur. In de afgelopen 6 maanden hebben we circa 200 orders gehad, uiteenlopend van een snaar of naald tot de levering van een volledig gerestaureerde high-end klassieker.  En vele leuke reacties, referenties, luistersessies en ontmoetingen. Wow, dat half jaar ging enorm hard en was ontzettend leuk !


En natuurlijk hebben we goede voornemens. Voor 2014 staat op het programma : Integratie van de vintage en moderne (streaming) audio. De luisterruimte inrichting krijgt aandacht en vooral het samenstellen van ‘sets’. Producten die goed bij elkaar passen worden samen aangeboden tegen aantrekkelijke voorwaarden. Er komt meer aandacht voor zelfbouw, losse onderdelen en elementen. En ook meer high-end onderdelen zoals MC voorversterkers of transformatoren voor buizenversterkers krijgen aandacht. En natuurlijk (nieuwe) draaitafels.  En.. en ..


Tot nu hebben we al veel bereikt. Veel complimenten over de website en webshop gekregen. Het moet vooral verrassend en gezellig blijven.  Met goede communicatie met onze relaties. Met u dus.  U heeft aangegeven dat u onze mail wilt ontvangen en daarom krijgt u van ons deze nieuwjaars wens. En niet alleen dat. We hebben in 2013 de “Hi-Five” cadeaubon niet voor niets geintroduceerd. Die is bij deze voor u ! 

De bon is een aankondiging dat  er voor u een ‘tegoed’ is bijgeschreven. U kunt dit vanaf 15 januari 2014 gebruiken voor diensten en producten. U kunt bijvoorbeeld uw draaitafel een servicebeurt laten geven of een nieuw element aanschaffen of een  versterker bestellen.  Het tegoed wordt dan van deze bestelling afgetrokken. De enige spelregel is dat een bestelling maximaal voor 50% mag bestaan uit het tegoed. Als u dus iets 'kleins' bestelt, blijft een deel van het tegoed mogelijk staan, koopt u iets 'groots' kunt u mogelijk wel het hele tegoed gebruiken.

U kunt het tegoed bekijken als u inogt op:
 http://www.hifistereo.nl/online_bestellen/cart/30.html
U kunt de Hi-Five cadeaubon ook iemand anders geven, ook als deze (nog) geen relatie van hifistereo.nl is. Kijk maar hier:
http://www.hifistereo.nl/109/1/index.html
En een ander goed voornemen is:
Volgend jaar zult u bij producten regelmatig de cadeaubon aantreffen. U krijgt dan van ons een (of meerdere) “Hi-Five(s)”. Een leuke manier om de volgende ‘upgrade’ bij elkaar te sparen of in ieder geval de pijn hiervan te verzachten.
 
Namens het team van hifistereo.nl wens ik u een goed uiteinde en fantastisch klinkend 2014 toe. Denk straks aan de oordopjes bij het ontkurken en ontploffen.


HiFive - geschenkbon geintroduceerd
Als je weet dat iemand deze site leuk vind of zal vinden, dan kun je hem of haar nu een plezier doen met een cadeaubon. Je kunt een "HiFive" weggeven. De waarde van deze cadeaubon is een veelvoud van 5 euro. Lees hier meer erover.

Hifi stereo doe je ook mobiel !
Beyer Dynamic heeft een heel goede naam als het gaat om kwaliteit hoofdtelefoons. Of het nu is voor een disc-jockey, om te gamen, te fietsen of gewoon thuis op de bank. Je kunt heel betaalbare een top-product vinden in de folder. Maar ze spelen ook in op de trend van portable gear. Modieuze kleuren en zelfs gekleurde kralen en gitaartjes aan de oortjes. leuk om te zien, leuk om te geven als cadeau en vooral heel fijn om naar te luisteren. Kijk ook eens naar de 'in-ear' high-end producten. Ook hier krijg je kwaliteit voor een heel concurrerende prijs. Reden voor ons om deze producten op te nemen. 

Gratis LP uitzoeken bij een draaitafel  ..
Indien u een mooie nieuwe draaitafel koopt is dat soms een vervanging maar het komt tegenwoordig veel voor dat iemand weer opnieuw begint of zelfs zijn (of haar) eerste draaitafel aanschaft. Daarom hebben we een actie dat als je een draaitafel koopt, we daar een (gebruikte) LP bijdoen, zodat je alvast iets hebt om de draaitafel mee te testen. Kom je hem afhalen, dan kun je wat uitkiezen. Laat je een draaitafel verzenden, geef dan aan welke muziek je leuk vindt en we zoeken er iets bij. De actie loopt voorlopig zolang we LP's in voorraad hebben. En dat zijn er redelijk wat !

RELATIE of VASTE BEZOEKER ? GRAAG AANDACHT VOOR 2 PUNTEN !!
a) Opt-in regeling.
Wij willen graag contact met u houden en deze week is er weer een belangrijk bericht uitgegaan. Wat bleek ? Een behoorlijk aantal relaties had nog niet aangegeven of ze een (of meerdere) mailing (types) wilde ontvangen of niet. Bij navraag (steekproef) bleek meestal dat men wel op de hoogte gehouden wilde worden. En dat je daarvoor niets hoeft te doen. Dat is tegenwoordig echter anders vanwege 'anti-spam' regels..  

Wilt u daarom alstublieft eenmalig:
- inloggen
- aangeven welke mailing u wel wilt ontvangen (ook om te testen, u kunt het altijd weer uitzetten, wij zien dat het een bewuste keuze is)
- op "update" klikken
< u krijgt nu een e-mail met de bevestiging zodat wij weten dat u de eigenaar bent van dat email adres>
- op de link klikken n de email om de keuze nogmaals te bevestigen. 

 wij weten dat het omslachtig is maar het is nu eenmaal zo voorgeschreven (dubbel opt-in regeling) zodat er aan twee kanten duidelijkheid is. 

b) Voorkennis categorie en andere voordelen. 
Wij horen nog wel eens dat bepaalde zaken niet zichtbaar zijn, zoals de voorkennis categorie. Dat klopt wel, als u niet bent ingelogd. Als u niet uitlogt, blijft u ingelogd maar als u 'cookies' weggooit of instelling in de browser staan anders, dan kan het zijn dat u bent uitgelogd. Kijk dan rechtsboven of er staat 'uw account'. Als dat er staat, dan bent u ingelogd en dan moet alles zichtbaar zijn. Zo niet, laat het ons alstublieft weten.

De Biltsche ondernemer van het jaar..

Nee zover is het nog niet. Hifistereo.nl uit Bilthoven is nog niet verkozen maar we doen wel mee ! Als Starter, want zo lang zijn we nog niet in de lucht. Maar de jury let op : klantgerichtheid, passie, duurzaam ondernemen en continuniteit. Nou, kijk op deze site en dan weet je, dat is een regelrechte invitaite aan Hifistereo.nl. Bij deze dus de oproep aan iedereen die deze site bezoekt om mee te helpen om de eer in de wacht te slepen:
We hebben jouw hulp nodig ! Klik hier om jouw mening te geven over dit bedrijf :

http://www.debiltseondernemer.nl 

Heeft u voor ons gestemd ? Bij deze nog hartelijk bedankt !!

Nieuwe rubriek: "Show me Yours"
Veel relaties van Hifistereo.nl hebben iets unieks. Een speciale versterker, luidsprekers, een zelfbouw project of een apart ingerichte luisterruimte. Wij willen er graag een foto van. Amusant maar ook vaak leerzaam. Ervaring van andere relaties over een bepaalde versterker, bron of luidsprekers zijn waardevol. Daarom is het eventueel mogelijk een vraag te stellen aan de relatie via ons. Maar doe zelf natuurlijk ook mee ! Stuur vandaag nog een foto van die relax fauteuil, enorme hoornspeakers of mega-gepimpte draaitafel. We zijn benieuwd. Hier staat de rubriek.

De Okki Nokki is binnen. 
Ze zijn niet aan te slepen, deze platen wasmachine van nederlandse bodem. Voor vinyl liefhebbers een must. Heb je een elpee of twee, dan kun je prima met een disco antistat uit de voeten natuurlijk. Maar heb je een serieuze verzameling dan mag dit niet ontbreken. Voor het behoud van je platen, het behoud van je naald en natuulijk omdat het beter klinkt als je vers vinyl opzet. Affijn ze zijn weer binnen, je kunt kiezen uit een witte of een zwarte. Klik hier voor meer informatie. 

Voorkennis rubriek in de maak.
Hifistereo.nl wordt vernieuwd. We zijn druk bezig de webshop nog beter in te richten en voor iedereen nog leuker te maken. Daarom wordt er aan het relatie portaal(tje) gewerkt zodat je kunt aangeven welke informatie je wel of niet wilt ontvangen (opt regeling). En daarnaast krijgen de unieke producten een eigen categorie, zodat iedereen die inlogt ook toegang krijgt tot de 'voorkennis' producten. Nog niet aangemeld ? Doe het dan vandaag nog want er komen veel byzondere  (high-end) aanbiedingen aan. Wel aangemeld ? Log dan nog even in en kies welke informatie je wel wilt hebben. Bevestig ook de mail, want dat moet (dubbel opt-in) voor de duidelijkheid. 

Hoeveel verliest u ?
Een draaitafel element levert maar een heel klein signaal (zie FAQ voor meer informatie). Dit signaal moet dan ook worden versterkt door een Phono voortrap. Maar voordat het bij die voortrap is ... Hoeveel verlies neemt de interlink van de (oude) draaitafel voor haar rekening? Het is dus aan te raden om bij een servicebeurt of installatie van een nieuw element eens critisch te kijken of een goede vervanger een oplossing biedt. Er zijn diverse mogelijkheden. Maar een ding is zeker: U zult denken had ik het maar eerder gedaan !

      
Direct aan de draaitafel gesoldeerd           of cinch aansluitingen monteren

Draaitafel zelf afregelen of door ons laten doen ?
In onze webshop is sinds kort een mal te koop waarmee je zelf een element of toonarm kunt afregelen. Afgelopen week kregen we twee opdrachten voor een Thorens TD-160 met respectievelijk een Grado Gold en een Ortofon 2M Verso element. Tijd om hier even aandacht aan te besteden. Op de foto is te zien dat het Grado element in de toonkop (eng: headshell) wordt gemonteerd. Let vooral op de 90 gr. hoeken en dat kan wel met een timmermansoog maar natuurlijk beter met het sjabloon. Hoe ? Er is engelse en duitse tekst bijgesloten. 

             

Vervolgens wordt de arm gecontroleerd, de overhang en ook de fouthoek die de naald maakt als deze over de plaat gaat. Maar ook voor het monteren en afstellen van een geheel nieuwe arm is dit sjabloon een uitkomst. Interesse ? Klik hier om het sjabloon te bestellen. 

Kenwood KT-8005 en KA-8004 set - consignatie werkt.
Enige tijd geleden werd ons de KT-8005 versterker in consignatie aangeboden. Prachtige versterker met veel kracht en verzamelaarswaarde. Of we deze op deze site wilden verkopen voor de eigenaar (Barry). Hij stond amper in de etalage of een relatie mailde ons (Alex) dat hij de bijbehorende tuner had staan en ook wel in consignatie wilde geven. Leuke set natuurlijk. Maar ja, je kunt ze niet als set aanbieden want dan benadeel je mogelijk de beide eigenaren. Dus apart vermeld en hopen dat er toch iemand de set kan waarderen. En dat gebeurde ! "All the way from belgie" kwam Didier deze pracht set halen.

    

Consignatiue verkoop werkt goed en is ook leuk.  Op deze manier worden componenten weer tot een set. Wilt u zelf ook iets verkopen ? Klik hier.

Veel specials in aantocht.
Inmiddels zijn er weer leuke aparte zaken aangekocht. Echt voor de liefhebber. Binnenkort de volgende 'incrowd aanbieding'....

De eerste 'voorkennis' verkoop is een feit.
     
Deze Velleman buizneversterker, met voorversterker en afstandsbediening was het eerste 'unieke' product dat met voorkennis is verkocht. Een mailing naar aangemelde relaties resulrteerde in de verkoop en ook nog voor een gereduceerde prijs ! Gemist ? lees dan verder:

Voorkennis en aanbiedingen voor relaties..
Soms ben je op zoek naar die ene (buizen)versterker of draaitafel.  En dan zie hem plotseling op internet. Je knippert met je ogen, is het waar? Ja het is 'm. Maar dan kijk je naar beneden en staat er 'gereserveerd' bij. Ook bij Hifistereo.nl komen unieke kansen voorbij. Daarom hebben we ook een reserveer - timer op de producten. Je kunt dan even rustig nadenken terwijl niemand hem voor je neus weghaalt. Maar nu komt er nog iets bij. Bij bijzondere apparatuur gaan we deze eerst aankondigen voordat we deze plaatsen. En we hebben net weer een paar heel interresante zaken binnen. Relaties kunnen dan niet alleen beschikken over voorkennis, ze krijgen ook nog een eenmalige scherpe aanbieding. Dus heb je je nog niet aangemeld ? Doet dat dan hier ! Je hebt nog tot 1 september, want dan gaan we hiermee beginnen. 

Hifistereo levert ook Grado elementen. 
Grado is een begrip, al jaren. Het kleine familiebedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze maken spoelen met de hand. Voor koptelefoons en voor elementen. Grado levert een mooi opbouwend pakket aan MM elementen en ze leveren ook MC elementen. En tijdens de zomermaanden worden ze gratis ingebouwd. Doe je voordeel ermee ! Klik hier.

Tone arm lifter spaart vinyl en zenuwen.
Je kent dat wel, je zet een plaat op en hij is klaar voor je het weet. Maar je bent net even bezig. Of erger, even in de keuken of een andere kamer en je wordt opgehouden door iemand. Of de telefoon. Je vergeet de plaat. Tegen de tijd dat je terugkomt hoor al bijna de achterkant. Deze lifter voorkomt extra slijtage en ergernis. Hij kan precies op de draaitafel worden afgesteld. Je zult jezelf dankbaar zijn met de aanschaf van deze Q-Up  !

Eerste graits actie geslaagd.

Ondanks het mooie weer en de vakantie zijn er toch genoeg relaties bezig met hifi stereo apparatuur. Dat bleek gisteren maar weer tijdens de eerste 'gratis verzenden' actie. Leuk en bedankt voor de re-acties 1

Vaste relaties profiteren !
Heb je je aangemeld en wil je af en toe wat van ons horen ? Dan ben je onze relatie. Je kunt dan kostenloos in de rubriek ' gezocht' worden opgenomen bijvoorbeeld. Of profiteren van aanbiedingen. Dus heb je je aangemeld, dan kun je al snel gaan profiteren van korting op sommige artikelen.  Na de zomer (ja, wanneer zou dat zijn?) gaat er nog wat meer gebeuren voor relaties. Meld je daarom vandaag hier nog aan. En als je twitter hebt, kun je daar ook gaan volgen. Daar gaan we na de zomer ook wat meer mee doen. 

Veel aanmeldingen en positieve reacties.    
thumbs up
In de eerste weken van juli 2013 zijn er veel positieve reacties ontvangen op de mailing naar relaties en klanten over de vernieuwde website. Hier een paar korte citaten:
"mooie site, ik zal je volgen", "Een passie voor echte spullen, er gaat al genoeg verloren.", "ik ga mij zeker aanmelden!", "heel veel succes met de audio business! Mooi die oude apparatuur...", "Geweldige site, een fantastische naamgeving", "weet ik je te vinden. De site staat in m'n bookmarks!", "Als je nieuwtjes heb. Mag je me mailen hoor..." etc. etc.
Erg hartverwarmend en stimulerend. Waarvoor hartelijk dank !  Er zijn ook leuke referenties achtergelaten. Lees ze hier. En natuurlijk hebben zich diverse mensen als relatie aangemeld.


Lijst met vinyl leveranciers aangemaakt !
Als service voor onze relaties is hier nu een lijst te vinden met 'platenzaken'. Altijd handig als je weer begint met platen draaien. Staat uw winkel er nog niet tussen of is er nog geen link naar de website, laat het weten !

Hifistereo.nl adopteert ortofon.

Ortofon maakt sinds 1920 pickup naalden en elementen. Bijna 100 jaar kwaliteit ! Ortofon werd vroeger standaard geleverd in o.a. Thorens draaitafels en tegenwoordig hebben ze speciaal elementen uitgebracht die in deze oude headshells passen. Nee niet de afbeelding hierboven, dat is een moderne 'high-end' headshell. Prachtige elementen, naalden, headshells en zelfs armen van deze fantastische fabrikant kunt u vinden in ons assortiment. Voor vintage- en moderne draaitafels. Klik hier voor de webshop

Hifistereo verkoopt RU Connected interlinks

"Are You Connected" ofwel RU Connected is het bedrijf dat high-end interlinks op de markt brengt tegen een middenklasse prijs. Een buitenkansje voor u dus. En niet alleen Interlinks in 3 lengtes maar ook een mooie Toslink kabel en zelfs een super HDMI kabel. Kijk in de webshop voor deze mooie producten !

Hifistereo nu ook op twitter en facebook!
Als je op de hoogte wilt worden gehouden van veranderingen op deze site, dan kun je ons op twitter volgen:   www.twitter.com/hifistereonl
En natuurlijk zouden we het fijn vinden dat je een 'like' plaatst op www.facebook.com/hifistereonl.nl  De facbook pagina willen we gaan gebruiken voor wat ins en outs over hifi zaken die op deze site niet echt passen. 
 


  

Informatie & Nieuws

1e keer hier ? Lees dit !

 FOR CUSTOMERS ABROAD 
Like us on Facebook  !
Creditcard and   Accepted

REFERENTIES:
Achterlaten / Lezen

RECENT NIEUWS
 
Marantz set

Wegens enorm aanbod van reparaties kan het zijn dat het wat langer duurt wat wij en u zouden wensen. Graag uw begrip hiervoor.

 

Audio Reparatie Site

Oprichter neemt afscheid - lees hier de afscheidsmail en reacties

AANBIEDINGEN
Wisselende acties, KLIK HIER

ZIe wat het MEEST VERKOCHT is


CLEARAUDIO nu modulair
Kies uit 4 kleuren, 4 armen en diverse elementen!
 


NIEUWE LIJN THORENS !!
Thorens wil meer kwaliteit en uitstraling bieden en dat zie je terug in de nieuwe lijn van platenspelers


AUDIOLAB STREAMP
Streaming Amp met mooie phonotrap en DAC


We hebben ook een mooie combi aanbieding met clearaudio!
LEAK LEEFT WEER !
Prachtige streaming versterker en optionele cd speler !


GRATIS VERZENDEN > 60 EURO

 
WE PLAATSEN WEER VEEL MOOIE KLASSIEKERS.

GA OP ZOEK ! Ze zijn er zo weer af ..
  
  

GRADO WIRELESS KOPTELEFOON NIEUW HIFISTEREO IN HET NRC!!


MULTIROOM STREAMING 
verbind je (vintage) versterker of koop onze 80W Wifi class D versterker of actieve luidsprekers voor een van de kamers in je huis en beheer alles vanaf je mobiel of met Airplay. Klik hier voor onze oplossingen.


HIFSTEREO OOK OP INSTAGRAM!
Volg ons op instagram en blijf op de hoogte van de nieuwste aanwinsten of unieke producten die we ter reparatie aangeboden krijgen !

headshell express 
wij stellen m voor je af !

VERNIEUWD!
 
 

Hi-Five cadeaubon 
nu met code !

Geef iemand een waardebon
om hier iets te bestellen ...
 ... of te laten opknappen of 
een servicebeurt te geven

Eerder nieuws:

Nos vintage elementen toegevoegd

Beurtje - doe het zelf !   Of niet....
Zie ook onze checklist

Klik hier voor het nieuwsarchief.Hi-Five cadeaubon 
Geef iemand een tegoed om hier iets te bestellen of te laten opknappen

Of je kunt jezelf iets cadeau doen.

Wist u dat :
- De zoekfunctie bij alles helpt ?
- U de foto's 2x kunt uitvergroten ?
- De webshop dagelijks uitbreidt ?
- Wij ook moderne audio repareren ?
- Wij draaitafels servicen ?

wij accepteren ook  Betalingen


Veel gestelde vragen: 

Kopen op marktplaats

Over HifiStereo.nl, de webshop

Heeft u mijn snaar ?

Welke draaitafel?, welk element?

Over naalden, elementen etc..

Over draaitafel problemen

Over hifi apparatuur

Alles voor de man cave

Over akoestiek


Referenties:

Laat een referentie achter

Lees referenties


Relatie service:

Waar koop je Vinyl ?

Andere vintage links

Links / leuke weetjes

Show me yours !Voorwaarden:

Algemene verkoopvoorwaarden

Privacy beleid