Klantenservice     Inloggen     0 producten in uw winkelwagen    
 Bedrag: € 0,00
 Producten:  stuks

productenDocumenten
Scan de QR code met uw
mobiel voor uw adresboek

QR- code voor uw adresboek:
  

Nagaoka MP-150


Nu met 1 gratis HiFive!!
 Bestelnummer: Tonar-9347
 Merknaam: Nagaoka

Levering: *):
*) Verplichte keuze

Voorraadstatus: Maak uw keuze hierboven
Vanaf € 355,00 (incl. 21,0% btw)

Productinformatie

Meest verkochte element van deze top fabrikant van elementen. Eliptische diamant, gehard aluminium cantilever, 6,5 g, 20-20000 Hz

Nagaoke is een bedrijf dat al sinds 1940 bestaat. Het bedrijf maakt alle onderdelen van de elementen zelf om een zo goed mogelijke kwaliteit controle te houden. Ze maken Moving Permalloy' (ook wel 'Moving Iron' of MI genoemd) elementen die als voordeel hebben dat de massa van de bewegende delen minder is dan bij MM elementen. Ze klinken daardoor volgens deze fabrikant dynamischer en meer gedetailleerd. De diamant kan immers beter de groef volgen. 

Als u kiest voor DIY / Thuisbezorgen krijgt u een korting, een tegemoetkoming in de verzendkosten. Het scheelt ons tijd, die we ander gebruiken om het element op uw platenspeler te monteren. Het alternatief is dat u de gewone prijs betaalt en dat we de montage gratis doen.

Nagaoka was vroeger bekend van het legendarische JT-322 element dat ook quadrafonische platen kom afspelen. Ook dit element is nog steeds leverbaar.